Rosenbauer AT vozila

  • AT (advanced technology)
  • vozila 10-20 tona
  • Šasije – MB, MAN, SCANIA, VOLVO

Opis

Treća generacija AT serije zadivljuje s preko 90 inovacija. 15 godina iskustva stečenog proizvodnjom više od 3.600 vozila Rosenbauer AT uvršteno je u novu seriju. Dizajniran je isključivo koristeći najnovije metode razvoja i simulacije. Rezultat je vatrogasno vozilo s pumpom koje postavlja nove standarde. Iskoristite poboljšani prostor koji se nudi vašoj posadi, još veći odjeljak za opremu fleksibilnog proširenja kao i inovativnu tehnologiju LED rasvjete.

AT je dizajniran korištenjem najsuvremenijih metoda razvoja i simulacije. Proces proizvodnje se kontinuirano usavršava. Dizajn karoserije također postavlja nove standarde. AT je dugotrajniji, otporniji na koroziju i zadivljuje svojom krajnjom preciznošću. Materijali najvišeg kvaliteta jamče najbolju moguću kvalitetu vozila.

Redizajnirano tijelo u AT-u stvara veće odjeljke za pohranu opreme s istim vanjskim dimenzijama:

  • Promjenjivi sustav skladištenja: u potpunosti prilagođen korisničkim zahtjevima
  • Iskoristi se sav slobodni prostor: Prostor za odlaganje ispod sjedala i iznad okretnih stepenica
  • Podesiva skladišta: Pribor se može brzo i nesmetano pomicati, ovisno o korisničkim zahtjevima

U tehnologiji gašenja, računa se učinkovitost i učinkovitost – ključne kompetencije Rosenbauera. U AT-u su zapremine (do 5.500 l) i snaga pumpe (do 5.500 l / min) optimalno usklađeni jedni s drugima. Inovativan novi sustav razmjere pjene vatrogasne pumpe djeluje bez potrebe za održavanjem. Patentirani sustav za preljev osigurava transport vode bez gubitaka. Novost u AT-u je središnja vodna osovina. Cijevi za dovod goriva kao i usisne cijevi mogu se pričvrstiti na jednu priključnu točku. U AT-u je dovod vode iz pumpe i spremnika potpuno automatski.

Neke od referentnih vozila te njihove tehničke specifikacije provjerite na slijedećoj poveznici.

Brošura AT vozila

Možda će vam se također svidjeti…

Go to Top