Generatori ROSENBAUER RS

Dostupni modeli: RS 9 i RS 14


Opis

Snažni. Sigurni. Pouzdani.
Radna sigurnost, dugo trajanje i jednostavno rukovanje svim radnim elementima su jedan od najvažnijih zahtjeva generatora napajanja. Rosenbauer jamči dug radni vijek za sve modele sa specijaliziranim zaštitnim uređajima i još mnogo toga. Prijenosni generatori struje ispunjavaju sve zahtjeve DIN 14685-1 i stoga su savršeno pogodni za vatrogasne intervencije.

Generator ROSENBAUER RS 14

Novi generatori iz serije RS 14 kombiniraju snažne performanse s modernim konceptom rada. Čak i pri ekstremno visokim temperaturama u okruženju koje lako mogu uzrokovati pregrijavanje instrumenta i goriva, RS 14 generator dokazuje svoju otpornost i izdržljivost. Uvijek djeluju pouzdano. Upravo to je ono što ga čini neizostavnim alatom u vatrogasnim intervencijama.

Nova serija RS 14 generatora struje su paketi izvrsnosti za vatrogasne operacije. Ovi generatori mogu izdržati maksimalna opterećenja.

  • Izuzetno lagan: više od 6 kg lakši od svog prethodnika
  • Digitalni zaslon: moderan, intuitivni zaslon, za veće i fleksibilnije prikaze
  • Rad u nuždi: jamči pouzdan rad generatora u bilo kojoj situaciji
  • RS 14 generator dostupan je u standardnoj crvenoj i žutoj boji. Na zahtjev, generator se može obojiti i bilo kojom drugom bojom.

Generator ROSENBAUER RS 9

Maksimalne performanse usprkos najmanjim dimenzijama.
Posebno razvijen za vatrogasce, ovaj mali generator zadovoljava sve vaše zahtjeve. Ugrađen u 5-DIN okvir, RS 9 kombinira maksimalne performanse s najmanjim dimenzijama. RS 9 generator napajanja ispunjava sve zahtjeve DIN 14685-1.

RS 9 standardno je opremljen sinhronim generatorom bez održavanja, kratkim spojem, trosmjernim zaustavnim ventilom i električnim startnim uređajem. Ergonomske ručke za nošenje, izolirane od hladnoće i vrućine, osiguravaju veći stupanj udobnosti nošenja.

RS 14 generator dostupan je u standardnoj crvenoj i žutoj boji. Na zahtjev, generator se može obojiti i bilo kojom drugom bojom.

GENERATORI BROŠURA

Možda će vam se također svidjeti…