Rosenbauer CL vozila

  • CL (compact line)
  • mala vozila do 7 tona
  • Šasija – Mercedes-Benz

Opis

Pritisak na vatrogasne jedinice neprestano raste: manji broj posada, smanjeni proračun, a još složeniji zadaci i operacije. Sa Compact Line (CL) serijom na Mercedesovoj šasiji, Rosenbauer nudi moderno, kompaktno i moćno vatrogasno vozilo koje nudi obilje mogućnosti.

Lagani, “sendvič dizajn” koji štedi prostor omogućuje proizvodnju teretnih kamiona i lakih nadogradnji bez unutarnjih profila ili poprečnih zidova. Osim toga, promjenjivi COMFORT sustav za pohranu osigurava jednostavan pristup svakoj opremi. Okrećuće police i remenje omogućuju ergonomsko uklanjanje. Stabilan okomiti stražnji potez omogućuje sigurno i funkcionalno spremanje alata s bočnim pristupom.

Svojim kompaktnim dimenzijama i malom težinom, koncept CL nadgradnje pruža mnogo prostora za posadu i opremu, ne žrtvujući ni sigurnost ni performanse. Maksimalna fleksibilnost omogućuje individualni dizajn vatrogasnih vozila.

Integrirana kabina posade
Integrirana kabina posade – po izboru u rasporedu za posadu od 1 + 5 ili 1 + 8 – nudi puno prostora za posadu. Sva su sjedala opremljena naslonima za glavu, testiranim sigurnosnim pojasevima u 3 vanjske točke i testiranim sigurnosnim pojasevima u 2 unutarnje točke.

Originalna kabina za blizance
Originalna kabina nudi prostor za posadu od 1 + 5. Opremljena je s dva sjedala u sredini za vodenu grupu, u smjeru vožnje. To omogućava optimalnu komunikaciju s vođom tima i jasan pogled prema operativnom događaju. Dva dodatna preklopiva sjedala za zaštitu dišnog sustava postavljena su u smjeru vožnje, odgovarajuće na vanjskoj strani pored vrata

Rosenbauer CL vozila

Možda će vam se također svidjeti…

Go to Top