Opis

Više snage. Manja težina. Visoka pouzdanost.

Obitelj prijenosnih crpnih pumpi FOX na jedinstven način zadivljuje u pogledu snage, težine, pouzdanosti i jednostavnosti rada.

Kompaktne veličine i neusporedive ergonomske ručke Rosenbauer FOX-a omogućuju lakši transport u zadnjim metrima koji vode do mjesta rada. S maksimalnim kapacitetom crpanja i pouzdanom tehnologijom impresionira u svakom radu.

Crpka s maksimalnom efikasnošću

Prijenosne crpke FOX sadrže novorazvijenu jednostepenu pumpnu jedinicu, koja je posebno razvijena za prijenosne pumpe. Nepomični rotor s prostorno zakrivljenim noževima u spiralnom kućištu izrađenom od lagane legure pretvara mehaničku snagu motora u jednostupanjskoj centrifugalnoj pumpi u hidrauličku snagu s vrlo visokom razinom učinkovitosti. Osovina pumpe izrađena od nehrđajućeg čelika, mehaničko brtvilo osovine bez podmazivanja i održavanja, dizajn zategnutog prstena pumpe i ne najmanje važno jednostavnost pristupa motoru i pumpi čine ove modele FOX izuzetno jednostavnim za održavanje.

LCS sustav

Prijenosnim crpkama FOX upravlja se i nadzire se putem upravljačke i instrumentne ploče LCS 2.0 (Logic Control System) s integriranim zaslonom u boji. Logički dizajnirana operativna struktura navigira operatera u najvećoj mogućoj mjeri: Operator odmah prima informacije o trenutnom stanju, trenutne povratne informacije o bilo kakvim neispravnostima ili radnim greškama, te prijedloge za pravilno rukovanje.

Pumpa FOX brošura