AntiCovid-19 Control uređaj “ThermoVision Dispenser” s beskontaktnim dozatorom za automatsku dezinfekciju ruku, mjerenjem tjelesne temperature osobe koja se nalazi ispred uređaja i programom za prepoznavanje lica/kontrolu pristupa (Face recognition).

Više informacija na: info@luveti.hr ili na web stranici: https://luveti.hr/proizvod/anticovid-19-beskontaktni-uredaj/

PREDNOSTI UREĐAJA:

Beskontaktna dezinfekcija ruku

Dozator za automatsku beskontaktnu dezinfekciju ruku ima kapacitet spremnika od 4L ( cca 4000 doza) i može se napuniti s bilo kojom vrstom dezinfekcijskog sredstva (tekućina, gel, pjena). Beskontaktno doziranje / ugrađeni senzor pokreta pokreće dozator i nema fizičkog dodira niti s jednim dijelom uređaja što maksimizira zaštitu od prijenosa virusa kontaktom.

Mjerenje temperature

Ugrađeni termički senzor (Thermopile sensor) za mjerenje tjelesne temperature omogućava beskontaktno mjerenje temperature osobe koja se nalazi ispred uređaja (gotovo medicinska preciznost izmjerene temperature od 0.3° C i to unutar vremena od 0.6-0.8 sekundi!), prikaz te temperature na ekranu te eventualnu reakciju putem alarma (tihog iii aktivnog) ako je ta temperatura povišena.
Ovime se omogućava automatsko mjerenje tjelesne temperature osoba koje ulaze/prolaze u određeni prostor te se time prostor štiti i kontrolira u odnosu na mogućnost prijenosa zaraze (tzv. Covid-19 free zone).

Prepoznavanje lica i kontrola pristupa

Uređaj je opremljen i najnovijim programom za prepoznavanje lica, čime se svrstava i u red uređaja za kontrolu pristupa i prolaza osoba. Koristi nove, napredne algoritme za prepoznavanje lica koji omogućavaju visoku točnost, brzinu (prepoznavanje unutar 0.6 – 0.8 sekundi) i stabilnost u radu. Kako ljudi prilaze, na udaljenosti od 40 – 60 cm od uređaja, obavlja se prepoznavanje lica. U isto vrijeme beskontaktno se mjeri temperatura površine čela osobe kao najtočnijeg mjesta za mjerenje. Program ima mogućnost prepoznavanja nosi li osoba zaštitnu masku ili ne te u ovisnosti o tome može alarmirati zvučno i svjetlosno i onemogućiti prolaz. Uređaj ima mogućnost mrežnog povezivanja na softver koji može služiti za stvaranje evidencije dolaska prijavljenih zaposlenika na radno mjesto, povezivanje s vratima ili rampama te dopustiti/onemogućiti prolaz ovisno o tjelesnoj temperaturi.

Prezentacijska (info) funkcija

Vrlo moćan marketinški/prezentacijski uređaj koji preko Android Media Playera na svom 21.5″ ekranu može prikazivati video i slikovne poruke o proizvodima i uslugama. Dizajniran za komercijalnu primjenu, može raditi 24/7.