Rosenbauer ET vozila

  • ET (efficient technology)
  • vozila 12 – 20 tona
  • Šasije – MAN, MB, VOLVO, SCANIA, RENAULT i ROSENBAUER COMMANDER

Opis

Serija ET iz Rosenbauera stvorena je za standardne vatrogasne poslove i kombinira isprobane Rosenbauerove tehnologije s dosljedno učinkovitim dizajnom. Standardizirajući vozila s promjenjivim dizajnom i opcijskim komponentama, serija ET je u stanju pružiti vatrogasnim postrojbama širom svijeta tehnologiju i opremu vozila koja je precizno prilagođena njihovim operativnim situacijama. Velika važnost pripala je pružanju ukupnog ekonomičnog paketa. Po izboru, serija ET je također kompatibilna s uobičajenim šasijama (MAN, Mercedes-Benz, Volvo, Scania, Renault i Rosenbauer Commander) od 12 do 20 tona na različitim pogonima kotača.

Preko 20 godina iskustva u tehnologiji aluminija i metalnoj konstrukciji prešlo se u ET. Svi dijelovi učinkovito izgrađenog protupožarnog vozila razvijeni su i proizvedeni u Rosenbaueru – od modula karoserije do vatrogasne opreme. Integrirana rješenja optimalno su koordinirana za maksimalne performanse, stabilnost i pouzdanost do certificirane razine kvalitete. Rosenbauer postavlja nove međunarodne standarde s konceptom ET šasija.

“Profil-sendvič” konstrukcija od aluminijskih obloga čini ET laganim, izdržljivim i protu-korozijskim. Laserski rezani aluminijski listovi se prerezani obrađuju u točno definiranim, koordiniranim radnim procesima. Naknadno se ugrađuju u tijela visoke čvrstoće, sa samonosivom i torzije otpornom aluminijom i rebrastom konstrukcijom. To optimizira voznu sposobnost, a mala težina nadgradnje omogućuje veću količinu opterećenja. Materijali koji se mogu reciklirati primarno se koriste. Spremnik za vodu izrađen je od materijala pogodnog za pitku vodu. Može se demontirati u bilo koje vrijeme u skladu s odredbama natječaja i standardima.

Neke od referentnih vozila te njihove tehničke specifikacije provjerite na slijedećoj poveznici.

Rosenbauer ET vozila

Preporučeni proizvodi