Opis

EOD® 10 je razvijeno kako bi bilo najbolje u klasi balansirajući zaštitu i podršku za protueksplozijske tehničare diljem svijeta. Tim ljudi koji je razvijao odijelo fokusirao se na krajnje korisnike i razvio odijelo koje je 17% lakše i nudi veću cjelokupnu zaštitu. Svaki sloj zaštitnog materijala pomno je odabran za optimalni odnos performanse i težine. Opširni program razvoja prema ljudskom faktoru potpuno je redizajnirao kacigu, te smanjio gabarite odijela kako bi pridonio smanjenju umora i udobnosti nošenja odijela. Ovaj lakši i bolji dizajn povećava mobilnost i fleksibilnost, kako bi tehničari mogli duže vrijeme i udobnije raditi u teškim uvjetima.

POBOLJŠANO KORISNIČKO ISKUSTVO

EOD 10 slijedi potpuno novi dizajn, u odnosu na dosadašnje generacije odijela. Transferira težinu s ramena do struka kako bi se smanjio umor i poboljšao komfor, te praćenje situacije okoline, pruža ventilaciju gornjeg dijela tijela i dodaje nove mogućnosti.

MALA TEŽINA

Svi materijali pomno su ocijenjeni i odabrani kako bi što je više moguće smanjili težinu. Rezultati su izvanredni: lakše odijelo smanjuje umor korisnika.

FLEKSIBILNOST

Poboljšani ergonomski dizajn omogućuje superioran spektar pokreta za ruke, noge i struk, te dozvoljava puno slobodnije pomicanje glave.

KACIGA

Kaciga je opremljena jedinstvenim napuhujućim jastukom, te mogućnošću prianjanja na više mjesta za sigurno i individualno podešavanje kako bi odgovarala glavi bilo kojeg korisnika. Ova mogućnost eliminira potrebu za dodatnim jastucima unutar kacige.

HITNA MEDICINSKA POMOĆ

Patentirani sistem omogućuje hitno izvlačenje osobe od strane robota ili osobe. Nekoliko dizajnerskih značajki optimizirane su kako bi se lakše pristupilo bržem pružanju hitne medicinske pomoći.

MOBILNOST

Korisnici će istog trena osjetiti primjetno poboljšanje u mobilnosti radi znatnog smanjenja težine, ergonomskog dizajna, te korištenje naprednijih materijala.

EOD 10 brošura