Početna/COVID-19 ZAŠTITA/AntiCovid-19 beskontaktni uređaj

AntiCovid-19 beskontaktni uređaj

  • beskontaktni dozator za automatsku dezinfekciju ruku
  • program za prepoznavanje lica/kontrolu pristupa (Face recognition) i mjerenje tjelesne temperature osobe
  • zidna ili samostojeća verzija uređaja

 

Kategorija:

Opis

AntiCovid-19 Control uređaj “ThermoVision Dispenser” s beskontaktnim dozatorom za automatsku dezinfekciju ruku, mjerenjem tjelesne temperature osobe koja se nalazi ispred uređaja i programom za prepoznavanje lica/kontrolu pristupa (Face recognition).

PREDNOSTI UREĐAJA:

  • Beskontaktna dezinfekcija ruku

Dozator za automatsku beskontaktnu dezinfekciju ruku ima kapacitet spremnika od 4L ( cca 4000 doza) i može se napuniti s bilo kojom vrstom dezinfekcijskog sredstva (tekućina, gel, pjena).
Beskontaktno doziranje / ugrađeni senzor pokreta pokreće dozator i nema fizičkog dodira niti s jednim dijelom uređaja što maksimizira zaštitu od prijenosa virusa kontaktom

  • Mjerenje temperature

Ugrađeni termički senzor (Thermopile sensor) za mjerenje tjelesne temperature omogućava beskontaktno mjerenje temperature osobe koja se nalazi ispred uređaja (gotovo medicinska preciznost izmjerene temperature od 0.3° C i to unutar vremena od 0.6-0.8 sekundi!), prikaz te temperature na ekranu te eventualnu reakciju putem alarma (tihog iii aktivnog) ako je ta temperatura povišena.

Ovime se omogućava automatsko mjerenje tjelesne temperature osoba koje ulaze/prolaze u određeni prostor te se time prostor štiti i kontrolira u odnosu na mogućnost prijenosa zaraze (tzv. Covid-19 free zone).

  • Prepoznavanje lica i kontrola pristupa

Uređaj je opremljen i najnovijim programom za prepoznavanje lica, čime se svrstava i u red uređaja za kontrolu pristupa i prolaza osoba. Koristi nove, napredne algoritme za prepoznavanje lica koji omogućavaju visoku točnost, brzinu (prepoznavanje unutar 0.6 – 0.8 sekundi) i stabilnost u radu.
Kako ljudi prilaze, na udaljenosti od 40 – 60 cm od uređaja, obavlja se prepoznavanje lica. U isto vrijeme beskontaktno se mjeri temperatura površine čela osobe kao najtočnijeg mjesta za mjerenje. Program ima mogućnost prepoznavanja nosi li osoba zaštitnu masku ili ne te u ovisnosti o tome može alarmirati zvučno i svjetlosno i onemogućiti prolaz.
Uređaj ima mogućnost mrežnog povezivanja na softver koji može služiti za stvaranje evidencije dolaska prijavljenih zaposlenika na radno mjesto, povezivanje s vratima ili rampama te dopustiti/onemogućiti prolaz ovisno o tjelesnoj temperaturi.

  • Prezentacijska (info) funkcija

Vrlo moćan marketinški/prezentacijski uređaj koji preko Android Media Playera na svom 21.5″ ekranu može prikazivati video i slikovne poruke o proizvodima i uslugama. Dizajniran za komercijalnu primjenu, može raditi 24/7.

Prospekt
Go to Top