Izbornik

Početna Novosti Akcijske cijene Dräger opreme

Akcijske cijene Dräger opreme

Galerija slika

Novi dišni aparat PSS 4000

Dräger PSS® 4000 jedan je od najlakših profesionalnih samostalnih aparata za disanje (SCBA) za vatrogasce. Kombinirajući udobnost s izvanrednim pneumatskim performansama, ovaj SCBA aparat je dizajniran za primjene u kojima su ključne jednostavnost i lako rukovanje. Lagan ali izdržljiv te jednostavan za navlačenje, PSS® 4000 omogućava izvanrednu zaštitu disanja.

Komplet s kompozitnom bocom 6.990,00 kn + PDV                                 
Komplet s čeličnom bocom 5.990,00 kn + PDV

PSS 4000 komplet uključuje:
- noseći okvir s reduktorom
- plućni automat PSS-A
- boca 608 L/300 bar
- maska Panorama Nova P
- 1. inspekcija kompleta s izvješćem


CPS 5900 zaštitno plinonepropusno odijelo +  GRATIS kaciga HPS 3500 za tehničke intervencije i šumske požare 


Cijena 7.380,00 kn + PDV      

Dräger CPS 5900 je plinonepropusno kemijsko zaštitno odijelo idealno za upotrebu za HAZMAT akcidente. Odijelo je odličan izbor kad je potrebna potpuna zaštita tijela od opasnih plinova, tekućina i čestica.

Dräger HPS 3500 multifunkcionalna kaciga ispunjava zahtjeve zaštite u hitnim intervencijama: za gašenje požara na otvorenom prostoru, kod šumskih požara, pri tehničkim intervencijama, kod prometnih nesreća, pri spašavanju i traženju osoba u planinskim područjima, spašavanju na vodi. 


CPS 7900 zaštitno plinonepropusno odijelo +  GRATIS kaciga HPS 7000 PRO


Cijena 18.790,00 kn + PDV   
 

Dräger CPS 7900  plinonepropusno odijelo izrađuje se po mjeri te koristi za zaštitu u ekstremnim uivjetima. Odijelo pruža odličnu zaštitu od industrijski kemikalija, bioloških agenata te ostalih toksičnih supstanci. Zbog inovativnog materijala izrade odijelo se može upotrijebiti također u eksplozivnim područjima te za rukovanje kriogeničnim supstancama. Trajnosti najmanje 15 godina.

Dräger HPS (Head Protection System) 7000 
Primjenom dosadašnjih iskustava, kvalitetnih materijala i najnovijih dostignuća u tehnici proizvedene su kacige koje vatrogascima osiguravaju udobnost nošenja i sigurnost. Zahvaljujući termoplastičnom materijalu, ojačanim staklenim i aramidnim vlaknima kaciga pruža punu zaštitu i u ekstremnim toplinskim uvjetima. Kaciga se može upotrijebiti s maskama PANORAMA NOVA S , FPS 7000, spajanje s kopčama sukladno DIN 58610.
 


Akcija vrijedi do 31.12.2016.
Za detaljnije informacije stojimo Vam na raspolaganju (luveti@zg.t-com.hr).